Kontakt

Osnovni podatki

NAUČI SE, izobraževanje in športne dejavnosti, Gašper Martinšek s.p.
Prapretno 12b, 1433 Radeče
Davčna številka: 51038382
Matična številka: 7106092000

Angleški jezikovni tabor in tečaji: nauci.se.anglesko@gmail.com ali +38631855490 (Sara) (če se ne oglasim, pokličem nazaj po 14.uri)
Ostalo: nauci.se.info@gmail.com

English summer camp: nauci.se.anglesko@gmail.com

(na zemljevidu: LOKACIJA ANG. JEZ. TABORA NA LISCI)
Nauči se jezikov

Angleški jezikovni tabor organizirata ŠD Partizan Sevnica in Zavod KŠTM Sevnica, izvajalec tabora je pogodbeno Gašper Martinšek s.p. (torej Nauči se), v naslednji zasedbi:

Sara Martinšek diplomirana profesorica Angleščine in Španščine, trener gimnastike, inštruktor skupinske fitnes vadbe in inštruktor fitnesa
Sara je začela delati z otroci zelo zgodaj, že v srednji šoli je tri leta pomagala pri vadbi s predšolskimi otroci. Nadaljevala je z delom v Ljubljani med študijem angleščine in španščine kot vaditeljica oz. kasneje trenerka gimnastike. Še danes deluje kot glavna trenerka in vodja osnovnošolske sekcije ŠD Partizana Sevnica. Tuje jezike je prav tako začela poučevati zgodaj in sicer je organizirala tečaje in delavnice za najmlajše (predšolske) otroke, nato je v času študija poučevala oba jezika individualno v obliki inštrukcij. Za seboj ima tudi že nekaj tečajev za odrasle ter različnih taborov za otroke. Pomagala je organizirati poletne tabore v Vinici preko društva Izvir Krško, organizirala gimnastična letovanja v Pacugu z društvom Partizan ter skupaj z Gašperjem soustvarila Angleški tabor na Lisci leta 2013. Idej za projekte z otroci jima ne zmanjka, saj poleg učnih vsebin izvajata tudi različne delavnice, rojstnodnevne zabave za otroke in druge aktivnosti za prosti čas.

Gašper Martinšek je diplomiran profesor angleščine in geografije na Univerzi v Mariboru, je turistični vodič, ljubiteljski tekač in ribič, njegov strasten hobi pa je tudi igranje kitare ter hoja v hribe.
V preteklosti je organiziral tečaje angleščine za predšolske otroke ter odrasle v Brežicah, izvajal tečaje angleščine v različnih podjetjih v Krškem, eno sezono delal kot turistični vodnik v Turški republiki Severni Ciper, vodil izlete po Portugalski in Madeiri, bil receptor v Hotelu Plaza v Ljubljani, od leta 2014 dalje pa je zaposlen v podjetju Klamas d.o.o. v Sevnici, v katerem ima od leta 2016 mesto direktorja podjetja.

Hana Ćosić
je študentka anglistike in rusistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. V prostem času rada potuje in se ukvarja z glasbo, saj že 15 let igra flavto. Navdušuje se nad kulturami sveta, predvsem pa nad jeziki.

Poučuje na tečajih angleščine v Sevnici. Pri Angleškem jezikovnem taboru pomaga in sodeluje od leta 2018. V preteklosti se je šolala v Angliji in delala tako v Sloveniji kot tudi na Malti, kot turistična vodička. Trenutno pa kot vodička in igralka dela v Slovenskem šolskem muzeju. Hana je energična, pozitivna mentorica, ki zna nasmejati in motivirati vsakogar. V njeni družbi nam ni nikoli dolgčas.


Ana Bedek je študentka farmacije. Sama se je kot ˝otrok˝ udeležila tabora 2013 in 2014. Od tistega leta dalje pa je začela na taboru pomagati kot ˝deklica za vse˝. Ana je sedaj nepogrešljiva pri izvedbi aktivnosti, pomaga pri prehrani in organizaciji celotnega dne na taboru. Ana tudi pomaga pri izvajanju rojstnodnevnih zabav. V društvu Partizan Sevnica pomaga na treningih gimnastike že 3 leta.


Jezikovne tečaje za otroke, odrasle ali podjetja ter inštrukcije izvajajo: Gašper Martinšek, Miha Martinšek ,Sara Martinšek ter študentje anglistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani UNI LJ. Pri angleškem taboru pa občasno pomagajo še drugi člani-prostovoljci ŠD Partizana Sevnica.Nauči se zdravega življenja

Sara Martinšek, inštruktor skupinske fitnes vadbe, inštruktor fitnesa, trener gimnastike
Estera Savić-Bizjak, inštruktor skupinske fitnes vadbe, inštruktor fitnesa.


Nauči se otroške zabave
Izvajalca sta Sara Martinšek in Gašper Martinšek z dodatno pomočjo vaditeljic gimnastike (Lucije Jazbec in Ane Bedek) ob velikem številu otrok.